Tony Fijneman, werkt al sinds 1999 bij Audax. Hij is begonnen toen hij nog op school zat als bijbaan, uiteindelijk is hij voltijd komen werken bij Audax. Nu werkt hij met veel plezier als Operationeel Manager. Benieuwd hoe Tony is doorgegroeid naar deze functie? Lees dan snel verder!

Hoe ben je jouw carrière bij Audax gestart?

“Ik begon mijn loopbaan bij Audax met een bijbaantje voor één dag per week en uiteindelijk leidde dat tot een fulltime job in het tussenjaar van mijn studie. Dat beviel ontzettend goed, zo goed zelfs dat ik gestopt ben met mijn studie om aan de slag te gaan als supervisor bij Audax. Ik kreeg later een studie aangeboden van Audax, ik heb toen mijn hbo-opleiding afgerond.”

“Ik ben eerst doorgegroeid naar teammanager voor verschillende afdelingen, dat heb ik een aantal jaar gedaan allemaal in de logistieke operatie en uiteindelijk nu een jaar of twee in mijn huidige functie, als verantwoordelijke voor de gehele operatie. Ik heb het al eenentwintig jaar heel erg naar mijn zin binnen Audax, want ik heb hier hele mooie kansen gehad.”

Hoe is het doorgroeien binnen Audax gegaan?

“Helemaal in het begin, toen ik werkte als supervisor, heb ik zelf aangegeven dat ik teammanager wilde worden. Ik wilde graag weten welke stappen ik moest zetten om dat te bereiken. Toen ben ik gestart met een loopbaantraject. Het is echt iets wat van twee kanten komt, je wilt het zelf graag en het wordt gewaardeerd dat je het graag wilt. Het is gewoon heel mooi om te zien dat je vanaf de laagste positie kunt doorgroeien naar een hele mooie functie. Dat typeert de cultuur van Audax, er is de kans en ruimte voor mensen om stappen te maken.”

Hoe ziet jouw werkweek eruit?

“Mijn werkweek besteed ik voor één derde aan overleggen met teammanagers, accountmanagers, en business unitmanagers. Gewoon om te kijken, wat speelt er, wat gaan we doen? waar gaan we naar toe? Één derde van de tijd probeer ik op de vloer te lopen, gaat alles goed? Wat gebeurt er? Worden de deadlines gehaald? Mijn overige tijd besteed ik aan projecten.”

Wat maakt dat je nog steeds met veel plezier naar je werk gaat?

“Echt de cultuur die binnen Audax heerst, maar ook de kansen die ik heb gekregen bij Audax. Het feit dat je bij Audax een kader krijgt, met een stip op de horizon. Weetje, ga er maar naar toe zorg maar dat je het doet, blijf binnen die kaders en zorg dat je de stip te pakken krijgt. Als die kaders heel nauw zouden worden, zou het hier niks voor mij zijn.”

Hoe zou je de cultuur van Audax omschrijven?

“We hebben zeker geen stropdassen cultuur, ik loop over de vloer, iedereen spreekt mij aan en de meeste ken ik bij naam. Dat is wel heel leuk, en waar kom je dat nou nog tegen? Dat is mede door de lange dienstverbanden, je bent elkaar altijd wel eens tegengekomen. Sommige collega’s zijn wel 25 of 40 jaar in dienst. Dat geeft aan dat mensen hier graag werken, je blijft niet zomaar zo lang bij een werkgever. Dat zegt iets over de cultuur op de vloer, de mentaliteit, hoe we met elkaar omgaan. Het contact is heel laagdrempelig.”

“Ik zou iedereen aanraden bij Audax te werken, enerzijds door de cultuur, die cultuur vind je niet meer bij veel werkgevers. Anderzijds doordat het een resultaatgerichte en mensgerichte organisatie is. Je wilt samen een prestatie neerzetten, je wilt samen dat het goed is. Ik zie mijn toekomst in ieder geval bij Audax.”
operationeel manager
Tony Fijneman - Operationeel Manager

Blijf op de hoogte van interessante Audax vacatures