Beschik jij over technisch inzicht en heb je twee rechter handen? Dan is werken bij onze technische tak wellicht iets voor jou. Het is namelijk van belang dat we al onze machines draaiende houden in onze logistieke hallen in Gilze, zodat al onze producten uiteindelijk op tijd bij de klant terecht komen.
Samen één team, één Audax!
"Toen ik jong was vond ik het al leuk om te sleutelen aan mijn brommer, dus het paste goed bij mij om bezig te zijn met techniek."

Tycho van de Pas

Machine Operator

Medewerkers aan het woord

"Tijdens mijn werk ben ik constant aan het schakelen tussen het uitvoeren van opdrachten en controleren of alles goed verloopt. Het is erg fijn om met collega's samen te werken. Dat ik de enige vrouw op de afdeling ben, vind ik best stoer. Voor een baan in de techniek heb je vooral interesse en doorzettingsvermogen nodig. En je moet niet bang zijn voor vuile handen aan het eind van de dag."
Aynur Köksal - Machine Operator
Je bent veel technisch bezig
Een gave baan met veel afwisseling
Werken met een gezellig team

Onderdeel zijn van onze technische tak

Audax levert bijna dagelijks aan 500+ eigen & franchisewinkels en in totaal 4.000 buurt- en distributiepunten, waaronder verschillende retailers. De winkelpunten van Audax zijn onder andere Bruna, ReadShop, Schiphol, treinstations en de boekenwinkels van de Bijenkorf.
Job alert

Blijf op de hoogte van interessante Audax vacatures