Lees meer over Audax, onze mogelijkheden binnen verschillende vakgebieden en natuurlijk de ervaringen van onze collega’s. Zij kunnen tenslotte het beste vertellen hoe het is om te werken bij Audax. Wie weet ontmoet jij wel je toekomstige collega!

Iris te Voert is werkzaam als Webredacteur bij Vriendin

Iris te Voert is Webredacteur bij Vriendin, een titel die valt onder Audax. Na een bachelor Media & Cultuur en een master Journalistiek & Nieuwe media, was Iris klaar voor de kick-start van haar carrière. Benieuwd hoe Iris haar huidige rol als Webredacteur ervaart?

Roger Boussen neemt je mee in zijn rol binnen Audax

Roger Boussen is binnen Audax een bekend gezicht, hij werkt namelijk al 32 jaar bij Audax. Hij werkt als Manager Technische Infrastructuur, met een team van kundige en gezellige collega’s. Benieuwd wat Roger zo leuk vindt aan werken bij Audax?

Aletta Manders werkt als Trade Marketeer voor Betapress

Aletta Manders is 7 jaar geleden begonnen bij Audax als Commercieel Accountant Assistent en inmiddels werkt ze al bijna twee jaar als Trade Marketeer voor Betapress. Aletta vertelt graag meer over haar rol binnen Betapress en wat ze zo leuk vindt aan haar werkzaamheden.

Nelly van Hoek over haar rol als Manager HR Service Centre

Nelly van Hoek werkt al ruim 38 jaar bij Audax. Ze begon als verkoopsecretaresse binnen Audax en werkt nu als Manager HR Service Centre van Audax. In de tussentijd heeft ze veel verschillende rollen bekleed en de organisatie goed leren kennen.

Tarik Mourid neemt je mee in de mogelijkheden binnen Audax

Tarik Mourid heeft eerst lange tijd bij Bruna gewerkt, dit begon in zijn rol als Logistiek Administratief Medewerker voor Bruna. Daarna heeft hij verschillende rollen in de organisatie bekleed. Sinds begin dit jaar is hij Contentmanager voor Audax Digitaal.

Hoe ervaart Tony Fijneman zijn rol als Operationeel Manager?

Tony Fijneman, werkt al sinds 1999 bij Audax. Hij is begonnen toen hij nog op school zat als bijbaan, uiteindelijk is hij voltijd komen werken bij Audax. Nu werkt hij met veel plezier als Operationeel Manager. Benieuwd hoe Tony is doorgegroeid naar deze functie?

Onze Sales Manager John van Esch aan het woord

John van Esch (40), werkt inmiddels al vijf jaar bij Audax. Hij is begonnen als Sales Manager voor Audax Logistiek en ondertussen is hij breed inzetbaar voor de commerciële activiteiten van Audax. Benieuwd hoe John het werken bij Audax ervaart? Lees dan snel verder!

Wat doet onze Business Analist Tim van Gestel?

Tim van Gestel is bijna vier jaar werkzaam bij Audax en werkt nu als Business Analist. Hij werkt binnen Audax Diensten op de afdeling Planning & Control. Oorspronkelijk was hij de Business Analist bij Audax Logistiek (ALO), maar hij voert nu ook taken uit voor andere bedrijven binnen Audax. Benieuwd hoe zijn rol er verder uitziet?

Blijf op de hoogte van de nieuwste vacatures