Ben jij een creatief talent en wil jij met jouw skills iedereen omver blazen? Kom werken op een van de redacties van Audax, bijvoorbeeld als Redacteur of als Grafisch Vormgever. Samen zetten onze teams zich elke dag in om sterke content te maken voor de magazines en online kanalen, zodat we consumenten aan ons blijven binden.

De mogelijkheden

Op ons Media & Communicatie kantoor in Amsterdam zijn de afdelingen en redacties van onze Commerciële en Redactionele tak te vinden. We hebben zeven mediatitels die we uitbrengen, waaronder Weekend, Santé, Glossy, en Vriendin. Hiervoor spotten onze collega's de nieuwste trends, worden pakkende teksten geschreven en de grafische vormgeving wordt verzorgd. Op onze locatie in Amsterdam hebben we een eigen studio waar content gecreëerd kan worden, gaaf toch? Op onze redactie zijn veel doorgroeimogelijkheden en die stimuleren wij graag. Zo kun je bijvoorbeeld doorgroeien naar Eindredacteur of Content Coördinator.
Samen één team, één Audax!
“Bij Vriendin wordt keihard gewerkt, maar het is ook heel erg gezellig op de redactie. Daarnaast verloopt de communicatie met andere afdelingen prettig. Op onze verdieping kent iedereen elkaar en dat zorgt voor een fijne sfeer. Ten slotte vind ik het positief dat ik de vrijheid krijg om te experimenteren met de website. Dat is een teken van een vertrouwen.”

Iris te Voert - Webredacteur Vriendin 
Veel ruimte voor creativiteit
Een leuke baan met veel vrijheid
Een hele fijne werkomgeving
Job alert

Blijf op de hoogte van interessante Audax vacatures