Over ons

Wij houden ons op een duurzame en hedendaagse manier bezig met het uitgeven, verspreiden en retailen van media. Van tijdschriften en boeken tot kranten en kantoorartikelen. Dit doen we zowel fysiek als online.

We leveren bijna dagelijks aan ruim 500 eigen & franchise winkels en meer dan 4.000 andere retailers. De winkelpunten van Audax zijn onder andere Bruna, ReadShop, Vivánt, Schiphol, treinstations en de boekenwinkels van de Bijenkorf.

En ben jij op de hoogte van de laatste nieuwtjes in Showbizzland? Dan heb je dat misschien wel gelezen in één van onze tijdschriften. We geven namelijk zes eigen (online) tijdschriften uit zoals Weekend, Vriendin en Santé. Ook ondersteunen we andere partijen in het uitgeven van media.

over audax
eigen winkelpunten
Overige distributiepunten
talenten in dienst
eigen mediatitels

Onze waarden: dat wat ons Audax maakt

Wij zijn van oorsprong een familiebedrijf en dat merk je onder andere aan de informele sfeer op de werkvloer. Elke dag werken we met zijn allen aan een succesvolle organisatie, waarbij betrokkenheid en teamwork belangrijk zijn.

Daarnaast staan werkplezier, vrijheid en ruimte voor persoonlijke ontwikkeling bij ons hoog in het vaandel. Werken bij Audax betekent je onderdeel voelen van een succesvol team. Onze kernwaarden zitten verankerd in de gehele organisatie. Het geeft richting aan onze manier van werken, gericht op elkaar en onze klanten. Onze kernwaarden laten zien wie we zijn en waar we in geloven.
Duurzaamheid

Duurzaamheid

We hechten waarde aan duurzaamheid in de dubbele betekenis van het woord. Zo vinden we het belangrijk dat alle keuzes en samenwerkingen bijdragen aan het voortbestaan van Audax op lange termijn. Samen met onze medewerkers werken we dagelijks aan een stabiele organisatie en voelen zij zich hier verantwoordelijk voor. Daarnaast kijken we naar duurzaamheid als het gaat om impact op de wereld en het maken van ‘groene’ keuzes. We gaan verspilling tegen, scheiden afval en gaan efficiënt met energie om.

Mensgericht

Dat Audax een familiebedrijf is, merk je onder andere aan de informele sfeer op de werkvloer. Werkplezier, respect en aandacht voor persoonlijke ontwikkeling staan bij ons hoog in het vaandel. Medewerkers krijgen veel vrijheid en voelen zich gewaardeerd. Ze zijn onderdeel van een succesvol team en zijn daar trots op.
Mensgericht
Eigenaarschap

Eigenaarschap

Vrijheid op de werkvloer gaat hand in hand met het nemen van verantwoordelijkheid. Dat betekent dat onze medewerkers eigen initiatief tonen en de regie nemen als het gaat om het behalen van gestelde, ambitieuze doelen. Ze voelen zich hier verantwoordelijk voor, persoonlijk en als team. Elkaar helpen is key.

Klantgedrevenheid

Audax is als partner in business te omschrijven als flexibel en betrouwbaar. De klant staat centraal en gemaakte afspraken worden nagekomen. Daarbij zijn we ons ervan bewust dat klantbehoeften veranderen. We spelen bewust in op dat veranderende gedrag, zodat we ook in de toekomst van waarde zijn en klanten graag zaken met ons blijven doen.
Klantgedrevenheid
Job alert

Blijf op de hoogte van interessante Audax vacatures