Audax heeft drie vestigingen in Nederland. Ons logistieke centrum is gevestigd in het Brabantse Gilze, Audax Retail en Van Ditmar houden kantoor in Utrecht en de collega’s van Audax Publishing bevinden zich in Amsterdam. Afhankelijk van je functie werk je op een van onze vestigingen. Lees hieronder meer over je mogelijk toekomstige werkplek!

Het logistieke centrum in Gilze

Vanuit ons distributiecentrum worden onder andere boeken en tijdschriften vervoerd naar winkels, supermarkten en benzinestations. Dat is ook de reden dat onze klantendienst zich hier bevindt en distributeur Betapress met zijn kantoor hier zit. In het ene kantoor op het terrein vind je de logistieke operatie, terwijl in het zes verdiepingen tellende gebouw ernaast afdelingen als HR, Juridische Zaken, Project Management Office en IT gevestigd zijn. Super fijn, want zo leer je veel collega’s kennen in no time!
Je ziet onze Audax- vlag al wapperen vanaf de snelweg. We zijn namelijk eenvoudig te bereiken met de auto. Bovendien is het terrein voorzien van ruime parkeergelegenheid.
Het logistieke centrum in Gilze
Het Media & Communicatie-kantoor in Amsterdam

Het retail servicekantoor in Utrecht

In gebouw De Jonge Hond op Utrecht Businesspark Papendorp vindt je Audax Retail en Van Ditmar Boekenimport. De collega’s van het retail servicekantoor zetten zich dagelijks in om alles zo goed mogelijk te laten lopen in onze winkels: Bruna en ReadShop.
We hebben een gaaf open kantoor, waardoor je gemakkelijk contact hebt met collega’s van andere afdelingen. Vanaf ons kantoor ben je met de bus zo in het centrum van het bruisende Utrecht.

De redacties en studio in Amsterdam

Op ons Media & Communicatie-kantoor vind je de redacties van onze commerciële en redactionele tak. Dit is onder andere de plek waar content wordt gemaakt om consumenten aan ons te blijven binden. Eveneens is hier onze eigen studio gevestigd, waar we in huis creatie verzorgen, ook voor andere Audax-onderdelen. Het kantoor is op loopafstand van station Bijlmer ArenA.
Job alert

Blijf op de hoogte van interessante Audax vacatures