Audax heeft drie vestigingen in Nederland. Ons logistieke centrum is gevestigd in het Brabantse Gilze, terwijl de andere twee vestigingen zich in Amsterdam bevinden. Afhankelijk van je functie werk je op een van onze vestigingen. Misschien kom je jouw toekomstige werkplek wel tegen!

Het logistieke centrum in Gilze

Vanuit ons distributiecentrum worden onder andere boeken, huishoudelijke producten en tijdschriften vervoerd naar winkels, supermarkten en benzinestations. Dat is ook de reden dat onze klantendienst zich hier bevindt en distributeur Betapress met zijn kantoor hier zit. In het ene kantoor op het terrein vind je de logistieke operatie, terwijl in het zes verdiepingen tellende gebouw ernaast afdelingen als HR, Juridische Zaken, Project Management Office en IT gevestigd zijn. Super fijn, want zo leer je veel collega’s kennen in no time!

Je ziet onze Audax vlag al wapperen vanaf de snelweg. We zijn namelijk eenvoudig te bereiken vanaf de snelweg. Bovendien is het terrein voorzien van ruime parkeergelegenheid.
Het logistieke centrum in Gilze
Het Media & Communicatie-kantoor in Amsterdam

Het Media & Communicatie kantoor in Amsterdam

Op ons Media & Communicatie-kantoor vind je de afdelingen en redacties van onze commerciële en redactionele tak. Dit is onder andere de plek waar content wordt gemaakt om consumenten aan ons te blijven binden. Eveneens is hier onze eigen studio gevestigd, waar we in huis creatie verzorgen, ook voor andere Audax- onderdelen. We hebben een gave open kantoortuin, waardoor je gemakkelijk contact hebt met collega’s van andere redacties en afdelingen. Vanaf ons kantoor draai je zo de snelweg op en je bent slechts met een paar minuten lopen zo bij de metro of het winkelcentrum.

Ons Retail Servicekantoor in Amsterdam

Ons kantoor bevindt zich op de Herikerbergweg in Amsterdam-Zuidoost, op nog geen 10 minuten rijafstand van onze andere locatie in Amsterdam. Je vindt ons kantoor op de zesde verdieping, hierdoor hebben wij dagelijks een prachtig uitzicht over Amsterdam. We hebben een bedrijfsrestaurant waar je heerlijk kunt lunchen. Ga je er graag even tussen uit in je pauze? Je kunt gemakkelijk een rondje rond de Johan Cruijf Arena doen, want die bevindt zich op loopafstand. Net als een hoop lekkere lunchtentjes, de metro en het treinstation.
Job alert

Blijf op de hoogte van interessante Audax vacatures