Ben je goed met data of sterk in processen en systemen? Dan zijn wij op zoek naar jou! Op onze afdelingen business intelligence, Automatisering & Informatisering en Audax digitaal zijn we altijd op zoek naar talenten die ons team komen versterken.

Naar welke uitdaging ben jij op zoek?

Met jouw kennis ga je aan de slag om samen met collega’s onze processen te verbeteren en inzichtelijk te maken. Je komt terecht in een betrokken team met diverse specialismes en verschillende niveaus aan werkervaring. Wil jij bijvoorbeeld de online veiligheid en privacy van onze collega’s waarborgen? Of krijg jij energie van het maken van diepgaande analyses?
Binnen Audax zijn de mogelijkheden zeer gevarieerd. Bovendien kun je werken aan verschillende en/of uitdagende projecten. Kom jij één van onze afdelingen naar een hoger niveau tillen?
Samen één team, één Audax!
“Ik heb een heel breed takenpakket. Zo maak ik bijvoorbeeld analyses die een financieel doel hebben. Ik help managers om meer inzicht te krijgen in diverse processen. Als ik kansen zie voor procesverbetering, dan heb ik daar ook de ruimte voor om iets mee te doen. Bijvoorbeeld handmatig werk op een afdeling wegnemen of een proces structureren zodat de dienstverlening wordt verbeterd.”
Tim van Gestel  - Business Analist
Example alt text
Example alt text
Example alt text
Job alert

Blijf op de hoogte van interessante Audax vacatures