Wil jij je samen met collega's elke dag inzetten voor het commerciële resultaat van verschillende labels van Audax? Dan is een baan op onze afdeling Sales, Category Management of Marketing & Communicatie iets voor jou.

Welke commerciële rol past bij jou?

Ga bijvoorbeeld binnen Audax aan de slag met het bedenken van de nieuwste online en offline campagnes om nog meer klanten enthousiast te maken voor onze producten. Je kunt ook werken op de afdeling Category Management waar je samen met je collega’s het beste assortiment samenstelt dat aansluit bij onze klanten. Of zorg jij als Commercieel Administratief Medewerker dat de juiste producten goed in ons systeem staan?

Ondanks dat er specifieke teams zijn voor retail, de uitgeverij en groothandel streeft iedereen met elkaar naar een gezamenlijk succes voor Audax als groep. Hierdoor zijn de mogelijkheden eindeloos en je leert veel collega’s van Audax kennen. Ben jij klaar voor een commerciële rol in een dynamische omgeving?
Samen één team, één Audax!
"Ik heb bij kleine familiebedrijven gewerkt en binnen grote multinationals. Bij Audax heb je een beetje van beide werelden. Het bedrijf is groot genoeg om corporate te denken en klein genoeg om ondernemend te zijn. Je krijgt daarnaast veel vrijheid en de kans om te pionieren en te ontdekken. Niet alles is geregeld, dus er hangt veel af van jouw innovatief denken, creativiteit en oplossingsgerichtheid."
John van Esch - Sales Manager
Je werkdag is erg gevarieerd
Je krijgt veel uitdaging
Veel ruimte voor eigen initiatief
Job alert

Blijf op de hoogte van interessante Audax vacatures