Tim van Gestel is zo'n zes jaar werkzaam bij Audax en werkt nu als Business Analist. Hij werkt binnen Audax Diensten op de afdeling Planning & Control. Oorspronkelijk was hij de Business Analist bij Audax Logistiek (ALO), maar hij voert nu ook taken uit voor andere bedrijven binnen Audax. Hij maakt onder andere marge analyses, financiële rapportages en zorgt voor procesverbetering middels robotisering binnen de organisatie.

Wat zijn jouw verantwoordelijkheden binnen je functie?

“Ik heb een heel breed takenpakket. Zo maak ik bijvoorbeeld analyses die een financieel doel hebben. Ik help managers om meer inzicht te krijgen in diverse processen. Als ik kansen zie voor procesverbetering, dan heb ik daar ook de ruimte voor om iets mee te doen. Bijvoorbeeld handmatig werk op een afdeling wegnemen of een proces structureren zodat de dienstverlening wordt verbeterd.”

Hoe ben je bij Audax gekomen?

“Ik kom zelf uit Gilze, dus dan kan je natuurlijk bijna niet om Audax heen. Het is tenslotte al zichtbaar vanaf de snelweg. Ik ben afgestudeerd aan de opleiding Bedrijfseconomie met een afstudeeropdracht in Data Analyse. Toen er een vacature vrij kwam bij Audax, dacht ik; dit is een mooie kans voor mij! Ik wist toen wel dat Audax iets te maken had met tijdschriften, maar ik wilde vooral graag zien hoe het er van binnen aan toe ging.”

Hoe komt het dat je nog steeds met veel plezier bij Audax werkt?

“Ik heb nog steeds veel uitdaging in mijn functie. Ik zit nu in een medior functie, maar ik ben wel aan het kijken hoe ik uiteindelijk naar een senior functie kan toegroeien. Ik probeer gewoon constant op zoek te gaan naar verbeteringen binnen het bedrijf. Daarnaast werk ik in een heel leuk team. Er hangt gewoon een hele goede sfeer.”

Werk je ook veel samen met andere afdelingen?

“Ik werk met name veel samen met de collega’s in mijn team. Voor sommige analyses spreek ik wel regelmatig andere collega’s, bijvoorbeeld van accountmanagement, productie en BI. Audax is een groot en complex bedrijf. Dat biedt juist veel uitdaging voor mij. Je leert snel veel collega’s kennen van andere afdelingen, ondanks dat je er misschien niet direct mee samenwerkt.”

Hoe omschrijf je de cultuur van Audax?

“Een hele fijne cultuur met korte lijntjes. Het is echt een uitdagend bedrijf en als je op zoek bent naar een divers takenpakket, dan vind je hier je thuis.”
business analist
Tim van Gestel - Business Analist

Blijf op de hoogte van interessante Audax vacatures