Tarik Mourid heeft eerst lange tijd bij Bruna gewerkt, dit begon in zijn rol als Logistiek Administratief Medewerker voor Bruna. Daarna heeft hij een overstap gemaakt naar E-Commerce. Met al zijn kennis van de Bruna.nl groeide hij richting de front-end kant en vervolgens ook nog eens richting de grafische kant. Sinds begin dit jaar is hij Contentmanager voor Audax Digital.

Je hebt veel stappen gemaakt binnen de organisatie, hoe is dat gegaan?

“Meestal is dit altijd zowel vanuit mij als vanuit de organisatie gegaan. Ik heb een aantal opleidingen afgerond waardoor ik kon doorgroeien in een andere functies. Toen Bruna zich bij Audax voegde kreeg ik de ruimte om te kiezen welke kant ik op wilde. Ik heb toen gekozen om de grafische kant op te gaan en zo ben ik uiteindelijk doorgegroeid naar de functie van Contentmanager.”

Hoe ziet een gemiddelde werkdag voor jou eruit?

“Dat is heel veelzijdig en dat is ook het leukste. Een deel van de dag ben ik creatief bezig en een ander deel van de dag ben ik bezig met de standaard content werkzaamheden. Met name de visuele content. Voor geschreven content is een copywriter in dienst. We beheren de volgende drie websites; Bookspot.nl, Bruna.nl en Readshop.nl. Vanuit een contentmanagementsysteem kunnen we alles beheren op één plek.”

Hoe zou je de cultuur van Audax omschrijven?

“Het is een informeel bedrijf. Je krijgt ruimte om aan te geven wat je wilt en je eigen mening te delen over het werk. Daar wordt ook heel vaak wat mee gedaan, dat vind ik heel fijn. Er is ook veel flexibiliteit en er is altijd ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Je kan verder groeien binnen de organisatie en je hoeft niet voor altijd op dezelfde plek of functie te blijven zitten.”

Waar ben je het meest trots op in je loopbaan?

“Er zijn voor mij twee momenten waar ik erg trots op ben. De eerste stap naar de afdeling e-commerce, dat was totaal iets anders dan ik daarvoor deed. Het tweede is de opleiding die ik heb afgerond, naast mijn fulltimebaan en gezin. Dat vind ik best wel een prestatie. Ik geloof altijd waar een wil is, is een weg. Als ik iets graag wil dan lukt dat meestal wel. Audax stimuleert ook zeker persoonlijke ontwikkeling en dat is ook een belangrijk aspect aan het werken bij Audax.”

Doen jullie vaak met het team leuke dingen?

“Meestal gaan we met z’n allen in het bedrijfsrestaurant eten en soms gaan we ook naar het centrum om wat lekkers te halen. Een keer in de zoveel tijd gaan we uiteten of leuke dingen doen en natuurlijk hebben we een gezellige vrijdagmiddagborrel. Je merkt dat we in harmonie samenwerken, omdat je ook investeert in de band met je collega’s. Iedereen respecteert elkaar en de sfeer is heel prettig. Heel veel collega’s werken hier echt al heel lang en zijn geen jobhoppers. Over het algemeen werken mensen bij Audax echt lang. Bij Bruna zeggen ze dat als je langer dan een jaar werkzaam bent dat je bij het meubilair hoort!”

Waarom zou je iemand anders aanraden te solliciteren bij Audax?

“Als je een leuke uitdagende baan zoekt met het oog op persoonlijke ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden, dan denk ik dat je goed zit bij Audax.”
Contentmanager Audax Digitaal
Tarik Mourid  - Contentmanager Audax Digitaal
job alert

Blijf op de hoogte van interessante Audax vacatures