Roger Boussen is binnen Audax een bekend gezicht, hij werkt namelijk al 34 jaar bij Audax. Hij werkt als Manager Technische Infrastructuur, met een team van kundige en gezellige collega’s. Benieuwd wat Roger zo leuk vindt aan werken bij Audax?

Kan je wat meer vertellen over je functie?

“Als Manager Technische Infrastructuur ben ik samen met mijn team verantwoordelijk voor de IT-infrastructuur binnen Audax. Van servers, bestandsuitwisselingen, netwerkkoppelingen, databases etc. tot de beveiliging van de koppeling naar internet. Daarnaast ben ik ook Security Officer, hieronder vallen alle privacy aangelegenheden die te maken hebben met de AVG. Wanneer consumenten bijvoorbeeld een vraag hebben rondom hun privacy, dan komt het bij mij terecht en beantwoord ik deze of zorg ik dat de gewenste aanpassing wordt uitgevoerd.”

Hoe ben je naar deze rol toegegroeid?

“Ik ben begonnen als Mainframe Operator met de mogelijkheid om na een jaar door te stromen naar de functie van programmeur of naar de afdeling research. Ik heb toen gekozen voor de research kant. Inmiddels werk ik al lange tijd met een kundig, leuk en gezellig team. Iedereen heeft zijn eigen expertise maar soms pakken anderen ook bepaalde werkzaamheden op. In geval van vragen kun je altijd, 24/7, je collega bellen.”

Hoe zou je de cultuur omschrijven binnen Audax?

“We doen veel in eigen beheer binnen Audax hetgeen het werk interessant en afwisselend maakt.”

Wat is belangrijk binnen jouw team?

“Wij zeggen altijd, je moet “fun” hebben in je werk. Onze afdeling kenmerkt zich als de groep waar een grapje kan worden gemaakt en vragen ad-hoc worden gesteld. Als er iets nieuws komt wordt het opgepakt door één of meerdere mensen bij wie het in hun kennisgebied of interesse valt.”

Waarom zou je anderen aanraden om te werken bij Audax?

“De cultuur is laagdrempelig, er zijn weinig tussenlagen. In de tijd dat ik hier werk is de familiecultuur van Audax altijd gebleven. Daarnaast krijg je veel vrijheid in het invullen van je taak. Als je niet in een vastomlijnd kader op IT-gebied wilt werken, is Audax de juiste werkgever. Je moet kunnen werken in een omgeving waar flexibiliteit een vereiste is.”
Roger Boussen - Manager Technische Infrastructuur
job alert

Blijf op de hoogte van interessante Audax vacatures