Tycho van de Pas (21) is in 2020 begonnen bij Audax als Machine Operator op de VAS afdeling van Audax. Sinds kort is Tycho bezig met een BBL opleiding Logistiek Supervisor, om in de toekomst weer verder door te groeien binnen Audax. Ben jij benieuwd wat Tycho doet als Machine Operator?

Hoe ben je bij Audax terecht gekomen?

“Ik ben afgestudeerd als sportdocent voor basisonderwijs maar uiteindelijk wilde ik toch graag iets anders. Mijn vader werkte bij Audax en hij gaf aan dat Audax altijd samen werkt met een uitzendbureau. Via die weg ben ik uiteindelijk binnen gekomen bij Audax. In eerste instantie zou ik beginnen op de expeditieafdeling, maar er was een mogelijkheid om direct te starten als Machine Operator. Toen ik jong was vond ik het al leuk om te sleutelen aan mijn brommer, dus het paste goed bij mij om bezig te zijn met techniek. Daarom leek het mij leuk om te starten als Machine Operator.”

Hoe ziet een werkdag er voor jou uit?

“Mijn werkdagen zijn erg verschillend. Wanneer ik een vroege dienst heb dan begin ik rond kwart voor zeven. Dan start ik de machine op en begin ik met voorbereidingswerkzaamheden. Om half 8 komen de andere collega’s binnen en vindt er eerst een dagstart plaats om de werkzaamheden van de dag door te spreken. Wanneer ik late dienst heb dan draaien de machines al. Er zijn twee machines waar van alles mee kan, de ene keer moeten we bijvoorbeeld een flyer op de tijdschriften toedienen de andere keer een zakje lego. Elke dag iets anders betekent voor mij elke dag een nieuwe uitdaging.”

Hoe is de samenwerking met andere collega’s?

“Heel goed. Collega’s stappen naar mij toe om dingen te vragen en als ik iets niet weet vraag ik het ook aan andere collega’s. Op die manier helpen we elkaar verder. Het team is heel divers qua samenstelling en achtergrond. Iedereen voelt zich snel thuis bij ons en staat klaar om elkaar te helpen.”

Wat vind je zo leuk aan werken bij Audax?

“De collegialiteit binnen Audax. Ik ben echt in een warm bad terecht gekomen. Daarnaast is er veel ruimte voor gezelligheid, maar doet iedereen ook zijn best om hard te werken. Ook is het werk heel divers, daardoor leer ik elke dag bij.”

Kan je mij wat meer vertellen over de studiemogelijkheden binnen Audax?

“Ik heb vorig jaar aangegeven dat ik graag mezelf verder zou willen ontwikkelen. Toen heeft Audax gekeken wat hierin mogelijk was en ben ik eind september gestart met een BBL studie voor Logistiek Supervisor. Uiteindelijk zou ik graag naar die rol willen doorgroeien. De studie is heel praktijkgericht en zo’n opleiding is ideaal om je rugzakje weer te vullen met kennis.”

Waarom raad je anderen aan om te solliciteren bij Audax?

“Je hebt heel veel verschillende mogelijkheden binnen Audax waar je aan de slag kunt; bijvoorbeeld de afdelingen Inpak, VAS, Expeditie en Pick & Pack. Daarnaast heerst er echt een fijne familiecultuur. Ik ben heel positief over Audax en kom elke dag met veel plezier naar mijn werk toe.”
Tycho van de Pas - Machine Operator
job alert

Blijf op de hoogte van interessante Audax vacatures