Jovana Stoskovic (24) is sinds een jaar werkzaam bij Audax, nadat ze haar studie bedrijfseconomie heeft afgerond. In korte tijd heeft ze een mooie groei kunnen maken op de afdeling General Ledger. Nieuwsgierig geworden? Lees dan snel verder!

Hoe ben je bij Audax terecht gekomen?

“Na mijn studie bedrijfseconomie was ik klaar om te starten met mijn eerste ‘echte’ baan. Tijdens mijn studie heb ik wel een aantal stages gelopen maar verder nog weinig praktijkervaring opgedaan. Ik had gesolliciteerd bij een bedrijf dat finance professionals op interim basis uitleent aan bedrijven. Daar was toen geen mogelijkheid om te starten, maar zij wisten toevallig wel dat er een plekje vrijkwam bij Audax. Toen is het eigenlijk heel snel gegaan. Toen ik startte bij Audax was er al perspectief om door te groeien naar een andere rol. Dat trok mij heel erg, juist die uitdaging. Het voelde ook gewoon direct goed.”

Kan je mij meennemen in jouw groei binnen Audax?

“Ik ben begonnen als medewerker General Ledger, dan zorg je dat tussenrekeningen en processen goed verlopen. Ik ben begonnen in deze functie omdat ik nog geen ervaring had, daarna heb ik steeds meer ervaring opgedaan en verantwoordelijkheden gekregen. Op die manier ben ik geleidelijk meegenomen in mijn nieuwe rol. Na een half jaar heb ik de stap gemaakt naar General Ledger Coördinator. Dat is heel gaaf, dat je zo snel een stap mag maken. Ze laten je meteen meedenken en iedereen luistert naar elkaars ideeën, dat vind ik erg leuk aan Audax. Naast mijn baan ben ik ook begonnen aan een deeltijd master, waarbij ik vier dagen werk en één dag leer. Dat is ook gewoon heel fijn, dat Audax dat support.”

Wat biedt jouw uitdaging binnen Audax?

“Geen één dag is hetzelfde, je doet altijd wel iets nieuws en dan kun je aan de slag met uitzoeken hoe het werkt. Het zijn niet standaard facturen die bijvoorbeeld dagelijks ingeboekt moeten worden. Je moet je in de nieuwe dingen verdiepen.”

Met wie werk je veel samen?

“Ik werk het meest samen met 3 collega’s op onze afdeling. Het is een heel gevarieerd team, dat maakt dat we een goede combinatie zijn samen. Als ik op kantoor ben eet ik tijdens de lunch ook met andere afdelingen, zo leer je weer nieuwe mensen kennen en dat maakt het werk weer extra leuk.”

Wat maakt werken bij Audax voor jou uniek?

“De cultuur, je merkt dat er veel gezelligheid is en dat er ook ruimte is voor een lolletje. Het is een echte familiecultuur, samen kom je er wel. Als je wilt groeien heb je ook de mogelijkheden en kansen om te groeien binnen Audax. Dat is wel tof, dat je de kans krijgt om jezelf te blijven ontwikkelen. Zo bieden ze bijvoorbeeld ook cursussen of een opleiding aan, Audax staat daar echt achter. Je krijgt voldoende ruimte om jezelf te ontwikkelen en dat waardeer ik.”
General Ledger Coördinator
Jovana Stoskovic - General Ledger Coördinator
job alert

Blijf op de hoogte van interessante Audax vacatures